nordic-walking_smallEgészségtudatos házaspár lévén gyakran túrázunk kerékpárral, gyalogosan és nordic walking botokkal. A Balaton északi partja és felvidéke ehhez kiváló lehetőséget biztosít. Mondhatjuk, hogy egyedülálló élmény napsütéses időben, a Balaton-felvidéki falucskákon áthaladva a csodálatos balatoni panorámát kémlelni. Tavaszi virágzás idején a mandulafaerdőkben gyönyörködni, érezni illatukat. Nyáron a vörösen izzó naplementét csodálni, vagy az őszi lombhullás, szüret idején hangulatos pincék között haladni. Ezeket az örömöket szívesen megosztjuk vendégeinkkel, amennyiben ezt igénylik. A környék gazdag természeti és építészeti örökségeinek felfedezése több napra adhat programot.

 Nordic walking botokat, segédanyagokat , túravezetést is biztosítunk.

petanque_small

A ma már az egész világon népszerű, s különösen a tengerpartok és strandok homokján gyakran látható francia játékban 50 cm átmérőjű körből kell 6-10 méterre dobni a golyókat. Az árnyas sétányok homokján, kavicsos, füves mezőn fiataloktól, örökifjakig terjedő generációs sávban játszanak a kikapcsolódni vágyók, a jó levegőn egy nagyszerű, kellemes sportot űzők. Francia-magyar házaspár lévén késztetést érzünk arra, hogy megismertessük vendégeinkkel is ezt a nagyszerű játékot, ezért kertünkben kialakítottunk egy  pétanque pályát. A szabályok könnyen megtanulhatók, a jó szórakozás biztosított.

 

kortanc_smallAzt mondják, valaha áttáncoltuk az életünket, táncolva dolgoztunk, játszottunk, harcoltunk és szerettünk. A tánc segített megélni mindennapjainkat, örömeinket, bánatainkat, az élet természetes folyamatait.

Jó lenne, ha ebben a modern világban minél többen megtapasztalhatnák a tánc, a mozgás felszabadító örömét, gyógyító erejét..

Az ősi tánc első formája a zárt körtánc volt, amely a világrend egységét, teljességét fejezte ki.

Ma is, amikor összeáll egy kör, tapintható energiaáramlás indul el. A körtáncban különböző népek táncaival ismerkedünk meg, a lépések, koreográfiák egyszerűek, bárki számára könnyen megtanulhatók. A hangsúly egy olyan tér megteremtésén van, ahol az emberek megtapasztalhatják a közös tánc örömét, egységét és átélhetik azok gyógyító, felszabadító erejét. Amennyiben vendégeink hívást éreznek erre, úgy szíves-örömest vállalkozunk eme nemes feladatra.

Akciós ajánlataink

Csomagajánlataink